Post by proofchomodahe on Feb 6, 2022 2:56:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz resursu aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
Botlara qarşı darıxdırıcı oyun. Onun heç vaxt multiplayer olmadığını və ai-nin darıxdırıcı olduğu nöqtəsinə qədər olduqca proqnozlaşdırıcı olduğunu başa düşənə qədər minimal əyləncəlidir. Və ən son yeniləmə oyunu demək olar ki, oynanılmaz etdi
Şirin keçid əyləncəli və asılılıq yaradan bir oyundur! Mən bunu sevirəm! Amma bir təklifim var... Daha çox rejim əlavə etməlidirlər.😉...xoşuma gəldi!!!
Oyun çox cazibədardır. Bununla belə, yalnız botlarla rəqabət edə bilərsiniz, bu da oyunun mənfi tərəfidir. Əsl insanlarla oynamaq maraqlı olardı.
Sweet Crossing: Snake.io Fritidsspill iths
Mən bu oyunu oynamaqdan zövq alıram, amma 1 ulduz verdiyim üçün üzr istəyirəm. Çünki onlayn videoya baxmaq lazım olduqda qutuya iddia edə bilmərəm. İnternet bağlantısı sabitdir, niyə mən bunu iddia edə bilmirəm?
Sweet Crossing: Snake.io معمولی bjy
Əvvəllər bu oyunu sevirdim, lakin Wi-Fi olmadan telefonumda məlumat olsa da, mənə qoşulmağa imkan vermir
Bu oyun çox şirindir, amma ona 3 ulduz verirəm, çünki digərini öldürən mən olsam da, onlar məni öldürürlər 😭😫😭
Əla oyundur, lakin həftədə qazana biləcəyiniz sikkələrin limitinin olması mənim üçün bundan sonra oynamağa davam etməyin mənası yoxdur... Daha çox qazanmaq üçün bir həftə gözləməliyəm... Bu da sinir bozucu... Fikrimcə 5 ulduza dəyər ola bilərdi... Amma indi yox...
Mən bu oyunun nə qədər yaraşıqlı olduğunu sevirəm, personajları sevirəm və qrafikanın nə qədər şirin olması mənim əsas şikayətimdir ki, siz oynadığınız zaman ya çox yavaş gedir, ya da enerji və "yemək" sərf edirsinizsə, xarakteriniz nə qədər yavaş gedir
Relaxing and cute multiplayer game!Sweet Crossing: Snake.io enables you to play with simple joystick controls and enjoy smooth gaming experience.
Oyun möhtəşəmdir, lakin mükafat sisteminin düzgün işləmədiyi bir çatışmazlıq var. Çoxlu səhvi var. Düzəliş etdikdən sonra reytinqimi 5 ⭐ olaraq dəyişəcəyəm.
Bu, çox əyləncəli oyundur, çox şirindir, xoşuma gəlir o qədər asandır ki, hətta saatlarla oynayıram, amma reklamlara nifrət edirəm, amma bu, yaxşıdır 5 ulduz Mən onu çox sevirəm
The description of Sweet Crossing: Snake.io MOD APK 1.2.7.2074 (Unlimited Money) · A cute version of the classic snake game · Simple operation on
Ekranına görə bəyənmirəm
Super rahatlatıcı və əyləncəli. Böyük qrafika və asılılıq yaradan səslər.
ดาวน์โหลดและเล่น Sweet Crossing: Snake.io บน PC โดยใช้ NoxPlayer เกม Sweet Crossing: Snake.io เป็นเกมง่ายๆคล้ายกันกับเกม Worms Zone .io
Oyun niyə yenidən başlamağa davam edir? Mən artıq 5 dəfədən çox yeniləmə edirəm. oyuna girə bilməz. lakin yeniləmədən sonra yenidən başladılmağa davam edir. sonra yenidən yeniləyin. yenidən başladın. yeniləyin və yenidən başladın. uzun müddət bu oyunu oynayırdım. indi yeni yeniləmədən məyus oldunuz.
Sweet Crossing: Snake.io Dažādas spēles fohi
Bu oyunu sevirəm! Amma uzun-uzadı reklamlara baxmadan rahat oynaya bilmərəm. Sanki ikiqat mükafat almadan əvvəl əziyyət çəkməli və 30 saniyəni boş yerə sərf etməlisən. Ümid edirəm ki, reklamsız bundan həzz alacağıq. Ümumiyyətlə, oyun çox şirindir, vizualları sevirəm.
İndi yeniləmə ekranına qayıtmağa davam edir, lakin yeniləmə keçməyəcək. Artıq proqramı aça bilmirik. Zəhmət olmasa düzəldin.
Bunu sevirəm, yeganə problem odur ki, balina qəlpələri bir qədər nadirdir və sizin onlara çox ehtiyacınız var, mən kosmik toyuq və balina almağı səbirsizliklə gözləyirəm, amma heç vaxt qırıqlar almıram.
Sweet Crossing: Snake.io Nezahtjevne igre icd
Bu günə qədər oyunu bəyənirəm! Ümid edirəm ki, biz ML kimi digər oyunçularla oynaya və ünsiyyət qura bilərik. Əminəm ki, bu oyunda problemlər, liderlər lövhələri kimi daha çox şey əlavə edəcəksiniz...
Joystik kiçikdir və bir az parıldayır>..bu, əslində gözəl oyundur, lakin hər zaman yemək yediyiniz üçün bir qədər darıxdırıcıdır.
Birdən mən daha oyunu oynaya bilmirəm... Oyunu açmağa cəhd edəndə sadəcə qara ekran görünür... Yenidən yüklədikdə yükləmə ekranından keçə bildi, lakin mən hazırkı gedişatı və yenidən yükləmələri yükləməyə çalışdığımda o, olacaq tərəqqimi yenidən yükləməyimi xahiş et. Mən oyunu çox sevirəm, lakin müştəri dəstəyi ilə əlaqə saxlamağa çalışdım, hətta cavab vermədilər.
Bu günə qədər oyunu bəyəndim və mini oyunlardan başqa "Sweet Home" hissəsini çox sevirəm. Arzu edirəm ki, bir yeniləmə edəsiniz ki, fabriklərimizi təkmilləşdirək ki, onlar daha az vaxt aparsınlar (və bəlkə də daha çox yer olsun). Bəzi məhsulların hazırlanması üçün saatlarla gözləməliyəm və bunlar hətta arzu olunan son məhsullar deyil. Daha sonra onları başqa məhsullar üçün istifadə edirəm və saatlarla gözləyirəm. Sifarişləri tamamlamaqdan bütün əyləncələri götürür. Bütün günü 2-3 sifariş gözləyirəm.
Sweet Crossing çox əyləncəli bir oyundur, lakin internet bağlantısı olmadan oynaya bilməzsiniz. Başqa bir problem də odur ki, siz botların yerinə real insanlarla oynaya bilməzsiniz, botları məğlub etmək asandır. Daha bir problem odur ki, siz/mən dəri əldə etmək üçün reklama baxdığınız zaman növbəti turda dərinizi yenidən əldə etməyə imkan verməyəcəksiniz. Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir və hamımız onu oynamaqdan həzz alırıq!
Oynadığım ən şirin oyun. Ümid edirəm ki, bir neçə yeni rejim əlavə edəcəksiniz, mən bunu gözləyirəm.
Əyləncəli oyun, yeganə problemim odur ki, yükləyərkən 63%-ə çatacaq və mən yenidən başlamalıyam. Amma onun təklif etdiyi müxtəlif oyunları bəyənirəm.
Çoxlu reklamlar və düşmənlər ətrafda dolaşan botlara bənzəyirdi
Salam, mən bu oyunu sevirəm, çünki bu, yaxşı və yaraşıqlıdır, lakin redaktə rejimini əlavə edə bilərsiniz ki, binaları və yolları hərəkət etdirə bilərsiniz, çünki buna çox ehtiyacım var, amma hər halda gözəl oyun yükləməyi məsləhət görürəm.
Bu oyunu daha da təkmilləşdirin və çətinləşdirin, çünki oynamaq çox asandır
Bu oyun çox əyləncəlidir, gözəl teksturalar, sevimli personajlar və qaneedici animasiyalar və xüsusiyyətlərdir, lakin hələ də bir şey çatışmır... Üzərinə bir neçə multiplayer qoyun
Oppo A31 telefonu açıb oynaya bilmirəm.😩 Lütfən, bunu düzəldə bilərsiniz.. bunu həqiqətən oynamaq istəyirəm.
Mən oyunu sevirəm və hətta qardaşım da onu çox bəyənir, böyük qardaşım ev tikməyi, kiçik qardaşım isə ilan oyununu sevirdi.
Bu oyunlar cansıxıcıdır! Personaj çox yavaş gəzir!
Sweet Crossing Snake io Apk is a simple and beautiful multiplayer game! Sweet Crossing Snake io App Apk allows you to play with simple
Rəyi redaktə et.... Ugghhh, mən real insanlara deyil, kompüterə qarşı oynadığımı bilənə qədər bu oyunu sevirdim. Əyləncə yoxdur! Mən daha içinə girə bilmirəm😩
Çox gözəl oyundu hələ noş vaxtlar daha əyləncəli olar mənim pugble mobileden sonra bu oyunu xoşlarıram ❤❤❤❤💙😈
Sweet Crossing: Snake.io Dažādas spēles gkvk
Bu, çox əyləncəli oyundur, amma məncə, çoxlu reklamlar var, amma çox deyil, bu, mənim üçün həqiqətən əyləncəli bir oyundur, çünki məni sakitləşdirir və ölmək və ya daha çox şey əldə etməyə çalışmaqdan narahat olmaq lazım deyil. reklamlar Bu oyunu çox bəyənirəm, çünki siz insanları öldürə bilərsiniz və bu, həqiqətən də sakitləşdiricidir, buna görə də bəli, bu, həqiqətən yaxşı oyundur və ümid edirəm ki, insanların sakitləşməsinə kömək edəcək, bəli və bu mənim rəyimdir Ümid edirəm hamı bunu görür, çünki bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur. bu oyun üçün sən
Sweet Crossing: Snake.io معمولی bjy
Oflayn!!?Aman tanrım mən onu quraşdırmağa çalışıram amma oynaya bilmirəm, çünki internetə ehtiyac var onlayndır😞oynaya bilmədiyim üçün kədərlənirəm
Yaxşı oyun amma onlayn zəhmət olmasa onu oflayn edin plzzz,😭😭😭
Mən oyunu sevirəm, amma şirin ötürmədən gecə dico aldım, baxmayaraq ki, çempionunuz yoxdursa, dəri alsanız, çempion olursunuz, buna görə də gecə dico aldım. o, oynayın, əgər çempion üçün dəri alsanız, çempion olursunuz, çünki bu, dava ulduzlarına bənzəyir
Bu o qədər sevimli və gözəl oyundur ki, istərdim ki, oflayn oynaya bilsəm, ona görə də nə vaxt onlayn ola bilməsəm, yenə də oynaya bilərəm, amma yenə də əla oyundur, bu oyun mənim telefonuma mütləq lazımdır.
Sürətləndirməyin sizə xal qazandırmasına nifrət edirəm. Bütün vaxt ərzində yavaş-yavaş getsəniz, bu, çox darıxdırıcıdır
Ümid edirəm... Çox oyunçular üçün otaq yarada bilərəm... Bu oyunu çox bəyənirəm və çox sevirəm...
Red Ball 4 Arcade snlk
Mən bu oyunu o qədər sevirəm ki, həmişə oynayıram və personajlar o qədər şirindir ki, həmişə birinci yeri tuturam, niyə bilmirəm 😃 həmişə çox darıxdığım zaman oynayıram və onlayn məktəb bitəndə də oynayıram 💞