Post by proofchomodahe on Feb 6, 2022 2:41:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
ισαστε μαλακες
My Talking Hank Rekreacyjne nhh
Η παιδια δεν εχει καμερες λεει οτι θελει στο μικροφωνο σου γιατι αντιγραφει τη φωνη σου ολα τα παιχνιδια ζηταει κατι τετοιο
«Η επαυξημένη πραγματικότητα ως μέσο εμπλοκής και ...
είναι πολύ αστείο. αλλά μερικές φορές είναι βαρετό.. προσθέστε περισσότερα παιχνίδια
Σούπερ χαριτωμένο αλλά δεν μου αρέσει όταν είναι μεγαλύτερος δεν είναι χαριτωμένος αλλά αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Αλλά μπορεί να είναι κακό Όπως λέει ο laurenSides, ποιος είναι το Outfit7 που είναι ακόμα και παιδί; Ή μήπως είναι μεγάλος;;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ!!😊🥰
Τα παιχνίδια που δίνονται σε αυτό το aap δεν είναι τόσο καλά και μετά το γραφικό τα χρήματα που δίνονται είναι επίσης πολύ λιγότερα
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι! Αλλά ίσως θα μπορούσατε να τα καταφέρετε εκεί που μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του και να αλλάξετε την εποχή;;;
Πολύ καλό παιχνίδι. Μας δίνει πολλές διαφημίσεις εάν το διαδίκτυο είναι ανοιχτό, αλλά όταν είναι απενεργοποιημένο, δεν έρχονται διαφημίσεις. Τα παιχνίδια όπως το Talking Tom και το Talking Angela είναι επίσης καλά. Όλα τα παιχνίδια outfit7 είναι καλά, αλλά το Talking Ben είναι λίγο βαρετό. Το Talking Hank είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ελπίζω να αρέσει και σε εσάς.
Sare game ek jaise hi kuch alag ni. Ίδια εργασία.. Τουαλέτα, κρεβατοκάμαρα, αίθουσα δοκιμής και φαγητό.
Θα έδινα σε αυτό το παιχνίδι βαθμολογία 5 αστέρων. Επειδή ο Χανκ είναι τόσο αξιολάτρευτος και νομίζω ότι τα ζώα είναι πολύ χαριτωμένα και διασκεδαστικά στη φροντίδα. Έδειξα αυτό το παιχνίδι στους φίλους μου και τους έπεισα να το αποκτήσουν. Τους αρέσει πολύ το παιχνίδι όπως εγώ. Σίγουρα υπάρχουν πολλές προσθήκες, αλλά αν σκεφτείς κάτι διαφορετικό, τελείωσε σε ελάχιστο χρόνο. Τις μισές φορές τηλεφωνώ στους φίλους μου και μιλάμε επί ώρες για αυτό το παιχνίδι. Έτσι για μικρά παιδιά σαν εμένα θα συνιστούσα να αποκτήσουν αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστούμε που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό όπως πάντα
Είναι το πιο χαριτωμένο παιχνίδι!!!!!!
ΙΝΕ γέλιο
ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΕΧΕΙΙΙΙ ΚΑΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω που πιστεύουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι βαρετό Δεν είναι χρήσιμο. Λόγω της φαντασίας μου και της σειράς στο Netflix, ο Χανκ είναι ένας αστείος σκύλος που κάθεται και παρακολουθεί τηλεόραση και είναι πραγματικά έξυπνος. Αυτή είναι η άποψή μου, αλλά κάθε παιχνίδι του Talking Animal που βγάζει το Outfit7 θα του δίνω 5 αστέρια ⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌠⭐🌟. (Επεξεργασία: Νομίζω ότι το talking Hank θα πρέπει να συνιστάται περισσότερο)
Πολύ κακό παιχνίδι, πάρα πολλά προβλήματα, ειδικά η διαφήμιση καρύδας για τον τροχό περιστροφής, δυσλειτουργεί και παγώνει, τότε μερικές φορές παίζει τη διαφήμιση, αλλά δεν σας αφήνει να την περιστρέψετε, μετά ένα άλλο πρόβλημα είναι το σφάλμα της φωτογραφίας, παίρνει φωτογραφίες σε μακρινή απόσταση ακόμα κι αν τράβηξα τη φωτογραφία κοντά the animal and the last glitch is the food glitch the last bit of food , όπου το παιχνίδι λειτουργεί σαν να μην υπάρχει φαγητό όταν υπάρχει το τελευταίο κομμάτι του φαγητού. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ!!!!
My Talking Hank Dažādas spēles alww
My Talking Angela · Εύκολα Με: Outfit7 Limited; * Δωρεάν πριν 7 μέρες; 5.0 (1) Εκδοχή: 5.4.0.2133; Λίστες: 0 + 0 Βαθμοί: 0 + 13,290,673 ... My Talking Hank.
Παιδια ολο αυτο με τις καμερες ειναι ψεματα. Ειναι ενα ξανονικο παιχνιδι σαν ολα τα αλλα. Δηλαδη τσιλαρετε λιγο το εχει παρεξηγει στο full. Ελεος
σας κάνει να παρακολουθείτε διαφημίσεις που δεν μπορείτε να παραλείψετε και όταν τελειώσει σας βγάζει από το παιχνίδι
Νομίζω ότι είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να το κάνουν, οπότε δεν υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις εκεί είδα πολλές διαφημίσεις δεν μου άρεσε😬😉
Μου αρέσει αλλά τα ζώα έρχονται πολύ αργά.
My Talking Hank নৈমিত্তিক ksbn
ΤΕΛΙΟ 🐕🐩🐕🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩
Παρά πολύ καλό και διασκεδαστικό παιχνίδι!!!! Φροντίζεις το σκυλάκι και περνάει ευχάριστα η ώρα!!!
είναι κουλ
Μου αρέσει πάρα πολύ . Φιου που δεν έχει κάμερες Άλιμος με μεγάλη στεναχώρια που το έσβηνα. Εγώ σας λέω να το ανεβάσετε! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍👩💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Εργαστήρι Steam::Detroit: Become Human - Connor (PM+NPC)
Είναι εντάξει γιατί είναι αρωματικό και μισώ ποτέ ο ύπνος του παίρνει τουλάχιστον και ώρα.. COM ON PEOPLE ITS A GAME!!
Πολύ χαριτωμένο όχι ότι μας αρέσουν τα άλλα παιχνίδια ομιλίας, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι το ίδιο ο δημιουργός που το έκανε να μιλάει Angela talking Angela ήταν σαν εξαιρετικά ανατριχιαστικό είπε ότι θα με φάει αλλά μιλάω Hank είναι πολύ χαριτωμένο μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ζώων που βρίσκεστε σε ένα νησί και είναι απλά πολύ μικροσκοπικός και αξιολάτρευτος, αυτό είναι το μόνο παιχνίδι ομιλίας που μου αρέσει από όλα αυτά LOL
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι σαν να μιλάς Άντζελα, να μιλάς με τον Τομ ή να μιλάς τζίντζερ. Είναι ένα παιχνίδι φιλικό για παιδιά. Το είχα στο tablet μου όταν ήμουν νεότερος. Μου άρεσε το παιχνίδι. Προτείνετε για 5-12.
γιατί έχασα όλα τα δεδομένα μου για τα ζώα; Είμαι τόσο απογοητευμένος.
Είναι μ@@@@@@ ΕΝΑ!!!!! μόνο παιχνίδι βάλτε ρε πιο πολλά ρε βάλτε Μ@@@@@@.
καλούτσικο
Σβήνει και ανάβει δεν ξέρω τι συμβαίνει
Αυτό μεγαλώνει;
Κατεβάστε το στοιχείο «Talking Tom Splash Force» και απολαύστε το στο iPhone, το iPad και το iPod touch. ... My Talking Hank. Παιχνίδια.
Μου αρέσει, αλλά όλα είναι ακριβό φαγητό και στο talking tom 2 ήταν μόνο φθηνό όπως 5,10,15,20,25 κ.λπ., υπήρχε ένα αεροπλάνο εδώ υπάρχουν ζώα μου αρέσει 1 αστέρι περισσότερο εδώ το φαγητό είναι 50 δίνω είναι 3 αστέρια
Είδατε κάμερες παρακολούθησης;
Αξιολάτρευτη και εκπληκτική εφαρμογή για να μάθετε για νέα ζώα.
Ξέρετε δεν μας παρακολουθούν μονό από παιχνίδια
My Talking Hank Hygge elwm
είναι τόσο ηλίθιο! γιατί ο Χανκ κάνει πρόβλημα. και τόσες πολλές διαφημίσεις όταν ανοίγετε τα δεδομένα σας ή το wi-fi! Ο Χανκ είναι τρομακτικός γιατί κάνει πρόβλημα! μην το κατεβάσετε γιατί χάνετε το χρόνο σας παίζοντας αυτό! τα πράγματα είναι τόσο ακριβά!
Μερικές φορές είναι πολύ βαρετό και ενοχλητικό με κάποιο τρόπο
Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και διασκεδάζω πολύ παίζοντας. Αν και είναι καλό, δεν νομίζω ότι αξίζει 5 ή ακόμα και 4 αστέρια. Το παιχνίδι συνεχίζει να κλείνει και το διαδίκτυο δεν λειτουργεί ποτέ σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι.Ο περιστρεφόμενος τροχός σας δίνει μόνο πράγματα που έχετε ήδη και ο Χανκ δεν κοιμάται ποτέ εκτός εάν ο μετρητής ύπνου είναι κάτω από 60%. Έχει επίσης πολύ επιλεκτικό φαγητό. Μακάρι να έρθουν και τα διαμάντια πιο εύκολα. Δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα με κανένα άλλο παιχνίδι outfit7.*το όριο λέξεων έφτασε*
Αυτό το παιχνίδι συνεχίζει να παγώνει μετά από κάθε διαφήμιση που δεν μπορώ να το παίξω ούτε για ένα λεπτό, παρακαλώ διορθώστε το
Καλο
Είναι το καλύτερο από όλα τα talking.Όσο για τις κάμερες μην σας νιάζει καθόλου,ένας γεράκος τις δημιούργησε. Ένα σας λέω Κ-Α-Τ-Ε-Β-Α-Σ-Τ-Ε το❤Κάντε like👍
Εχω μπερδευτείτε εχουν καμερες η γατες ναι η οχι μια ο αλος λεη πος εχουν μια ο αλος λεη πος δεν εχουν εχουν ναι η οχι 🤔😢
μπορείς να εξερευνήσεις νέα ζώα αυτό είναι ένα πράγμα που μου αρέσει σε αυτό, αλλά ένα πράγμα δεν μου αρέσει σε αυτό ότι όταν σου αρέσει να πιέζεις σαν φροντίδα μωρού πρέπει να ξεκινάς από την αρχή και το πάτησα και πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή
Rocket Car Ball Športne igre dbvu
Γεια δεν ειναι και τοσο wow ειναι λιγο βαρετο αλλα και προσοχη εχει καμερες📽📽📽📽⚠️⚠️ ki episis ante ke ga.....